CYBERSECURITY SPECIALISTEN

Een kleine groep security specialisten, dat zijn de mensen van cybersecurity bedrijf Lemonshark. Wij hebben onze sporen verdiend, het verschil gemaakt en zijn, zoals alle haaien, blijvend hongerig, in ons geval naar ontwikkelingen op het terrein van informatietechnologie en -beveiliging.

Opgericht
in 2018

Gecertificeerde specialisten

In het belang van de klant

GECERTIFICEERDE CYBERSECURITY SPECIALISTEN

Het team van Lemonshark bestaat uit collega’s met tenminste één van de volgende certificeringen: CISA, CEH, CISSP en CIPP/E. We houden onze kennis en vaardigheden op peil met permanente educatie, waarvoor Lemonshark ons alle ruimte biedt.

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN

De mensen van Lemonshark werken zelfstandig bij de klanten. Gewend aan het doorzien van grote, complexe vraagstukken, bepalen ze de focus op wat er echt toe doet en brengen ze prioriteiten aan. Daarbij gebruiken ze hun ervaring en gezonde verstand om risico’s te beperken. En omdat twee meer weten dan één, wordt ook de expertise van collega’s gebruikt om maximaal resultaat te halen.

ONZE KERNBEGRIPPEN

Wie wij zijn en wat we doen baseren we op 4 waarden bij het nemen van besluiten. Vanuit deze waarden behalen we succes. Het zijn de kurken waarop Lemonshark drijft…

SUCCES

We maken dromen en verwachtingen van klanten waar. Cybersecurity voegt waarde toe: aan de maatschappij, bedrijven en aan onszelf.

DESKUNDIGHEID

Investeren in kennis is bepalend voor ons succes. Nieuwsgierigheid naar hoe het écht zit is wat ons leidt. Kennis delen is vanzelfsprekend: uiteindelijk profiteert iedereen van onze deskundigheid.

VRIJHEID

We zijn individuen die vrijheid nemen verantwoordelijkheid te dragen. Vergissen mag, van fouten leer je meer dan van voorbeelden uit een boek, is onze overtuiging.

COLLEGIALITEIT

Zonder onze collega specialisten zijn we minder goed, die overtuiging delen we. Open, eerlijk en betrokken bij elkaar: dat is voor ons een noodzaak om collegialiteit te beleven. We versterken en waarderen elkaar, omdat we elkaar echt kennen.