Wie we zijn

Wij zijn Lemon Shark en wij willen de samenleving veiliger maken. Veiliger op het gebied van cybersecurity. Dat zit in ons DNA. Dit doen wij al met succes voor vele grote organisaties. Wij ontzorgen en vernieuwen. Daarom worden wij ook wel idealisten genoemd door onze klanten. Cybersecurity idealisten om precies te zijn.

Vrijblijvend contact opnemen

Cybersecurity

Cybersecurity is geen rocket science. Je hoeft (meestal) geen hele rare fratsen uit te halen. Maar je moet er wel goed over nadenken. Wie heeft toegang tot wat? Waar zitten de zwakke plekken? Wie houdt ontwikkelingen nauwgezet bij? Wij kunnen je hiermee helpen!

Security specialisten

Lemon Shark werkt met een hecht team van cyberspecialisten. Dit zijn één voor één mensen die het verschil maken. Wij noemen onze security specialisten niet voor niets onze sharks. Zij zorgen ervoor dat al je data veilig is. Onze specialisten zijn gecertificeerd en ontwikkelen zich voortdurend.

IMG_6136

Volledige verantwoordelijkheid

Onze security specialisten zijn zelfstandig. Zij worden niet alleen gestimuleerd om hun vakkennis steeds verder te ontwikkelen. Ook worden zij in staat gesteld om ondernemend te zijn. Daarnaast hebben zij één of meerdere van de volgende certificeringen; CISA, CEH, CISSP en CIPP/E. Organisaties zoals het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Politie, Kamer van koophandel, Achmea, LeasePlan, Ministerie van Defensie en Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) vertrouwen al op onze expertise en passie. Verdienen wij ook jouw vertrouwen?

Wij voeren onder meer opdrachten uit voor:

Hebt u vragen? Neem contact met ons op!