Word jij onze collega?

Vind jij beoordelingsgesprekken nuttig? Houd je van dubbele agenda’s?
Solliciteer dan vooral niet bij ons!

Wij zoeken

Gedreven Security specialisten die het verschil kunnen maken. Professionals die het leuk vinden om in een jong bedrijf kansen te pakken en samen met vakgenoten te werken aan prestaties van formaat. Professionals die communicatief sterk zijn, in projecten willen werken bij toonaangevende klanten, deel willen uitmaken van een leuk team van experts, graag kennis delen en beloond willen worden op hun waarde.

Wij vragen

Wij zijn Informatiebeveiligers. Idealisten. Vernieuwers. Ontzorgers.

Wij begrijpen dat de menselijke kant van ons vak ook erg belangrijk is. Wij werken aan de beveiliging van organisaties, processen en informatie. Onze klanten zijn o.a. het Ministerie van Defensie, Genmab, Rabobank, ING, het Ministerie van Justitie, KvK, Gemeente Almere, Leaseplan etc. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen die het best passen bij de klant. Of je nu werkt bij een van onze klanten, op locatie of thuis, een baan bij Lemon Shark is uitdagend en bijzonder. Wij zijn op zoek naar kandidaten die een uitdagende functie in de informatiebeveiliging zoeken. Ben je ondernemend, pragmatisch, onderzoekend, meedenkend en toegankelijk, dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Consultant Cyber Security adviseer je onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging en help je hen beter te beschermen tegen incidenten. Dit doe je op zowel strategisch, tactisch als op operationeel niveau. Je zorgt er voor dat de oplossing toegevoegde waarde biedt voor de klant. Dit doe je op basis van de laatste ontwikkelingen in onze branch. Je bent een uitblinker in ten minste een van de volgende domeinen: Information Security and Riskmanagement, Identity and access management, Software Development Security, Privacy en Cloud Security.

Wat verwachten wij van jou?

HBO/WO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in informatiebeveiliging. Eén of meer van de volgende certificeringen; CISSP, CISA, CRISC, CISM, RE, CIPP/E, CEH, OSCP en/of OSCE. Of je bent bereid deze certificeringen op korte termijn te behalen.

Wat bieden we jou?

– Een zeer dynamische organisatie waar talent, passie, enthousiasme initiatieftonen en inzet worden beloond
– Innoverende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers
– Uitdaging en alle ruimte en middelen om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
– Samenwerken met slimme en ambitieuze collega’s
– Goede verhouding werk/gezin/reistijd
– Google dagen

En verder een uitstekend salaris, winstuitkering, een leaseauto, MacBook, leuke borrels, jaarlijkse wintersport en uitstapjes met collega’s.

Lemon Shark heeft ambitieuze plannen en is continu in ontwikkeling. Kennisontwikkeling is bij ons dan ook vanzelfsprekend en daar maken we tijd voor vrij. Wij gaan heel hard groeien en jij dus ook!

Wij maken graag een afspraak met jou om te praten over onze mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Geïntereseerd?

Neem contact op met:

Michel Borgesius
06-44331000
michel@lemonshark.nl