Vacature | Cyber security consultants

Wij zijn op zoek naar

Gedreven security specialisten die het verschil kunnen maken.

Professionals die het leuk vinden om in een jong bedrijf kansen te pakken en samen met vakgenoten te werken aan prestaties van formaat op het gebied van informatiebeveiliging. Specialisten die communicatief sterk zijn, aan projecten willen werken bij toonaangevende klanten, graag kennis delen en daarvoor gewaardeerd en goed beloond willen worden.

Ben je ondernemend, pragmatisch, onderzoekend, meedenkend en toegankelijk, dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij

Informatiebeveiligers. Idealisten. Vernieuwers. Ontzorgers. Wij werken aan de beveiliging van organisaties, hun processen en hun data. Wij gebruiken al onze vaardigheden om onze klanten te beschermen. Zoals alle haaien zijn wij voortdurend hongerig, in ons geval naar ontwikkelingen op het terrein van informatietechnologie.

Onze klanten zijn o.a. ING, ASML, GGD GHOR, het Ministerie van Defensie, RIVM, ABN AMRO, UWV, KvK, Gemeente Almere en KPMG.

Jouw werk

Als cyber security consultant adviseer je onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging en help je hen zich beter te beschermen tegen incidenten. Dit doe je zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau. Je zorgt ervoor dat de oplossing toegevoegde waarde biedt en naadloos aansluit bij de behoefte van de klant. Dit doe je op basis van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Je bent een uitblinker in ten minste één van de volgende domeinen: Information Security & Riskmanagement, Software Development Security, Privacy of Cloud Security.

Wat verwachten we van jou?

HBO/WO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in informatiebeveiliging.

Eén of meer van de volgende certificeringen: CISSP, CISA, CRISC, CISM, RE, CIPP/E, CEH, OSCP en/of OSCE. Of je bent bereid deze certificeringen op korte termijn te behalen.

Dit bieden wij

Een professionele en gezellige organisatie waar talent, passie, enthousiasme, initiatief tonen en inzet de kernwoorden zijn

Innoverende opdrachten en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers

Uitdaging en alle ruimte en middelen om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen

Samenwerken met slimme en ambitieuze collega’s

Goede balans werk/privé

Coaching

Vrije keuze leaseauto

En natuurlijk een uitstekend salaris, een aantrekkelijke winstuitkering, een MacBook, gezellige borrels, jaarlijkse wintersport en andere uitstapjes met collega’s.

Lemonshark heeft ambitieuze plannen en is continu in ontwikkeling. Wij groeien momenteel erg hard en jij dus ook! Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan maken we graag een afspraak met jou om te praten over de mogelijkheden!